Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
25 deka olvasztott ráma margarin
60 deka liszt
10 deka cukor
2 tojás sárgája
3 evőkanál tejföl2 deka élesztő
fél deci tej
Töltelék
sárgabaracklekvár
darált dió
20 deka porcukor
1 biocitrom reszelt héja
Bevonás
1 tábla étcsoki
fél deci étolaj
5- DEKA MARGARIN
Az olvasztott margarint a tojással és cukorral kikeverem.
Az élesztőt a langyos tejjel és egy kanálka cukorral kikeverem
A liszt közepébe öntöm az élesztős tejet és szórok rá egy kevés lisztet
A lisztre ráöntöm a tejfölt a margarinos masszát és simára összegyúrom
Négy lapot nyújtok belőle
A tepsit margarinnal kikenem és liuszttel meghintem
erre teszem az első lapot amit baracklekvárral megkentem
A diót a cukrot és a citrom héjat összekevertem és egyharmadát a lekváros lapra teszem
Erre ismét lap lekvár dió
A legfelső lapra a negyedikre semmi nem kerül
Kicsit megszúrkálom ,hogy nepuposodjon fel
190 fokos sütőben kb 25-30 percig sütöm
Amikor megsült és kihűlt a tészta kifordítom a tepsiből és olvasztott csokoládéval bevonom
A csokoládét a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztom és ezt teszem a sütemény tetejére
|
|
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!