Finomságok Konyhája: Diós zserbó (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12982 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12982 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12982 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12982 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Diós zserbó

Hozzávalók
25 deka olvasztott ráma margarin
60 deka liszt
10 deka cukor
2 tojás sárgája
3 evőkanál tejföl2 deka élesztő
fél deci tej
Töltelék
sárgabaracklekvár
darált dió
20 deka porcukor
1 biocitrom reszelt héja
Bevonás
1 tábla étcsoki
fél deci étolaj
5- DEKA MARGARIN
Az olvasztott margarint a tojással és cukorral kikeverem.
Az élesztőt a langyos tejjel és egy kanálka cukorral kikeverem
A liszt közepébe öntöm az élesztős tejet és szórok rá egy kevés lisztet
A lisztre ráöntöm a tejfölt a margarinos masszát és simára összegyúrom
Négy lapot nyújtok belőle
A tepsit margarinnal kikenem és liuszttel meghintem
erre teszem az első lapot amit baracklekvárral megkentem
A diót a cukrot és a citrom héjat összekevertem és egyharmadát a lekváros lapra teszem
Erre ismét lap lekvár dió
A legfelső lapra a negyedikre semmi nem kerül
Kicsit megszúrkálom ,hogy nepuposodjon fel
190 fokos sütőben kb 25-30 percig sütöm
Amikor megsült és kihűlt a tészta kifordítom a tepsiből és olvasztott csokoládéval bevonom
A csokoládét a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztom és ezt teszem a sütemény tetejére

Látta 567 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm szépen Évikém
Tudod a sok évi tapasztalat teszi

Válasz

burger eva üzente 10 éve

Nagyon szép.Egyforma vastagságú lapokat tudtál sütni,a töltelék vastagsága is egyforma.Csodálatos.
Gratulálok !!!!!!!

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm szépen Lányok
Az unokáim nagyon szeretik nekik készítettem
Ez -az a sütemény amelyik bármikor jöhet

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Marcsi csodaszép zserbót sütöttél! Biztos ilyen finom is volt! Gratulálok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Gyönyörűűűűűű!

Válasz

szanto hajnalka üzente 10 éve

Nagyon finom Zserbot keszitettel!Gratulalok Marcsikam!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 3 napja új képet töltött fel:

Tyuk_savanyukaposztaval_2197456_9334_s

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Zoldsegkrem_leves_2197437_1719_s

Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

ha maratt valami belölle szivessen megenném

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Gombaporkolt_galuskaval-003_2197397_6537_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

József köszönöm szépen a hozzászólást!

Garáz József írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

burger eva írta 2 hete a(z) Szavarin képhez:

Szavarin-002_2197257_1230_s

Köszönöm a hozzászólást.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu