Finomságok Konyhája: Diós zserbó (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13020 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13020 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13020 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13020 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Diós zserbó

Hozzávalók
25 deka olvasztott ráma margarin
60 deka liszt
10 deka cukor
2 tojás sárgája
3 evőkanál tejföl2 deka élesztő
fél deci tej
Töltelék
sárgabaracklekvár
darált dió
20 deka porcukor
1 biocitrom reszelt héja
Bevonás
1 tábla étcsoki
fél deci étolaj
5- DEKA MARGARIN
Az olvasztott margarint a tojással és cukorral kikeverem.
Az élesztőt a langyos tejjel és egy kanálka cukorral kikeverem
A liszt közepébe öntöm az élesztős tejet és szórok rá egy kevés lisztet
A lisztre ráöntöm a tejfölt a margarinos masszát és simára összegyúrom
Négy lapot nyújtok belőle
A tepsit margarinnal kikenem és liuszttel meghintem
erre teszem az első lapot amit baracklekvárral megkentem
A diót a cukrot és a citrom héjat összekevertem és egyharmadát a lekváros lapra teszem
Erre ismét lap lekvár dió
A legfelső lapra a negyedikre semmi nem kerül
Kicsit megszúrkálom ,hogy nepuposodjon fel
190 fokos sütőben kb 25-30 percig sütöm
Amikor megsült és kihűlt a tészta kifordítom a tepsiből és olvasztott csokoládéval bevonom
A csokoládét a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztom és ezt teszem a sütemény tetejére

Látta 578 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm szépen Évikém
Tudod a sok évi tapasztalat teszi

Válasz

burger eva üzente 10 éve

Nagyon szép.Egyforma vastagságú lapokat tudtál sütni,a töltelék vastagsága is egyforma.Csodálatos.
Gratulálok !!!!!!!

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm szépen Lányok
Az unokáim nagyon szeretik nekik készítettem
Ez -az a sütemény amelyik bármikor jöhet

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Marcsi csodaszép zserbót sütöttél! Biztos ilyen finom is volt! Gratulálok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Gyönyörűűűűűű!

Válasz

szanto hajnalka üzente 10 éve

Nagyon finom Zserbot keszitettel!Gratulalok Marcsikam!

Válasz

Ez történt a közösségben:

burger eva írta 11 órája a(z) Szülinapi torta képhez:

Szulinapi_torta-004_2199826_6047_s

Köszönöm.

Garáz József írta 1 napja a(z) Szülinapi torta képhez:

Szulinapi_torta-004_2199826_6047_s

Boldog szülinapot.

burger eva 2 napja új képet töltött fel:

Szulinapi_torta-004_2199826_6047_s

Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:

Neve_nincs_finom-001_2199730_3251_s

Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:

Vanelias_patkok_2199729_9730_s

Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:

Keksztekercs_es_karamellas_torta_szeletek_2199728_2301_s

Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...

Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...

Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

A tortához gratulációm a Katának puszi

Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu