Finomságok Konyhája: Diós zserbó (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12858 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12858 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12858 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12858 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Diós zserbó

Hozzávalók
25 deka olvasztott ráma margarin
60 deka liszt
10 deka cukor
2 tojás sárgája
3 evőkanál tejföl2 deka élesztő
fél deci tej
Töltelék
sárgabaracklekvár
darált dió
20 deka porcukor
1 biocitrom reszelt héja
Bevonás
1 tábla étcsoki
fél deci étolaj
5- DEKA MARGARIN
Az olvasztott margarint a tojással és cukorral kikeverem.
Az élesztőt a langyos tejjel és egy kanálka cukorral kikeverem
A liszt közepébe öntöm az élesztős tejet és szórok rá egy kevés lisztet
A lisztre ráöntöm a tejfölt a margarinos masszát és simára összegyúrom
Négy lapot nyújtok belőle
A tepsit margarinnal kikenem és liuszttel meghintem
erre teszem az első lapot amit baracklekvárral megkentem
A diót a cukrot és a citrom héjat összekevertem és egyharmadát a lekváros lapra teszem
Erre ismét lap lekvár dió
A legfelső lapra a negyedikre semmi nem kerül
Kicsit megszúrkálom ,hogy nepuposodjon fel
190 fokos sütőben kb 25-30 percig sütöm
Amikor megsült és kihűlt a tészta kifordítom a tepsiből és olvasztott csokoládéval bevonom
A csokoládét a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztom és ezt teszem a sütemény tetejére

Látta 534 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 9 éve

Köszönöm szépen Évikém
Tudod a sok évi tapasztalat teszi

Válasz

burger eva üzente 9 éve

Nagyon szép.Egyforma vastagságú lapokat tudtál sütni,a töltelék vastagsága is egyforma.Csodálatos.
Gratulálok !!!!!!!

Válasz

Domján Mária üzente 9 éve

Köszönöm szépen Lányok
Az unokáim nagyon szeretik nekik készítettem
Ez -az a sütemény amelyik bármikor jöhet

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 9 éve

Marcsi csodaszép zserbót sütöttél! Biztos ilyen finom is volt! Gratulálok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Gyönyörűűűűűű!

Válasz

szanto hajnalka üzente 9 éve

Nagyon finom Zserbot keszitettel!Gratulalok Marcsikam!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 5 órája új képet töltött fel:

Toltott_dagado_tortburgonya_es_parolt_lilakaposzta_2191083_8820_s

Garáz József 16 órája új képet töltött fel:

Tejfolos_gombas_szelet_galuskaval__csirkemell_2191082_5039_s

Garáz József írta 16 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:

Virslis_tesztasalata_2191032_6902_s

Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...

Kőszeghy Anna 16 órája új képet töltött fel:

Gombamartasos_szelesmetelt_2191078_1519_s

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Tavaszi_spargas_zoldsegleves_2191068_9102_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:

Virslis_tesztasalata_2191032_6902_s

József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Virslis_tesztasalata_2191032_6902_s

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:

Fahejas_mikros_sult_alma_2190991_7429_s

Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2190991_7429_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu