Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
20 deka darált dió
10 deka liszt
1csg sütőpor
15 deka cukor
5 deka cukor
15 deka lágy margarin
5 tojás
1 citrom leve és reszelt héja
sárgabaracklekvár
Krém hozzávalói
50 deka túró
6 darab zselatinlap
15 deka cukor
4 tojás sárgája
1 biocitrom reszelt héja és leve
4 deci tejszin
1csg szintelen tortazselépor
30 deka eper
A diót a liszttel és a sütőporral összevegyítem
A tojásokat ketté választom és a fehérjét a cukorral kemény habbá verem
A margarint a cukorral habosra kikeverem és a tojások sárgáját egyenként hozzákeverem.Majd a két masszát lazán összekeverem és a végén a diós lisztes sütőport keverem bele
24X22-es sütőpapiros tepsibe teszem és 180 fokon megsütöm
Amikor kisűlt és kihűlt a tészta akkor kétfelé vágom és megkenem sárgabarack lekvárral
A zselatint kb 3 deci hidegvízben beáztatom
A túrót szitán áttöröm hogy sima legyen
A tojások sárgáját a cukorral gőz felett kihabositom a citrom héjával és levével Leveszem a tűzről kinyomkodom a hidegvízből kivett zselatinlapokat és a sárga masszába keverem hozzáadom a túrót és végül a felvert tejszínhabot.A Tészta lapot megkenem a fele krémmel a másik felét a felső lapra kenem.Az epreket megmostam szárazra törőltem és kis szeletekben a krémre tettem
A tetejét hideg vizzel elkevert tortazseléporral egyet segítségével lekentem
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!