Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
25 deka főtt burgonya
só
20 deka liszt
fél csg sütőpor
6 deka túró
fél csg vaníliás cukor
3 deka puha margarin
1 tojás sárgája
Töltelék
2 darab közepes alma
fahéj ízlés szerint
1 evő kanál lekvár
2 kanál darált dió
A tetejére
mandulaforgács
tojás
Amikor már megsült
forró sárgabaracklekvárral lekenem
porcukor
A burgonyát megfőztem és áttörtem kicsit megsóztam..Amikor már kihűlt a többi hozzávalóval összegyúrtam ,kidolgoztam,hogy könnyen nyújtható tésztát kapjak.A tésztát lisztes nyújtólapon vékonyra kinyújtom és a legnagyobb pogácsaszaggatóval kiszúrom
Az almákat meghámozom és kis kockákra vágtam hozzáadtam az ízlésnek megfelelő fahéjat,lekvárt és a darált diót .Az egészet összekevertem és kiskanállal mindegyik tészta közepébe tettem belőle.
Majd a korongokat félbe összehajtom és a széleit lenyomkodom.
Sütőpapiros sütőlapra tettem a tetejét tojással lekentem mandulaforgácsot szórtam rá 180 fokos sütőbe szép halvány pirosra megsütöttem.
A felét még forró lekvárral lekentem ,a másik felét pedig porcukorral megszórtam
A receptet Vassné Editkénél láttam .,én egy kicsit változtattam a tölteléken
Nagyon finom csak ajánlani tudom mindenkinek
Köszönöm Editke a receptet
|
|
burger eva 2 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Kedves Anna! Mielőbbi gyógyulást kívánok.
burger eva írta 3 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
GYógyulást kívánok.Helyre fogsz jönni,és fel fogsz erősödni...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Köszönöm a hozzászólást! Köszönöm barátnőm a ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Köszönöm barátnőm a dícséretet! Kedves...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Köszönöm barátnőm a dícséretet! Kedves...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Köszönöm Évikém a hozzászólásodat .Szép napot ...
burger eva írta 1 hete a(z) Piskóta rolád barack lekváros és málna lekváros képhez:
Váljon egészségetekre.
burger eva írta 1 hete a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Rengeteg van és szépek. De munka is van vele mig elteszed.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!