Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a piskótához
5 tojás
10 deka cukor
fél deci olaj
2 kanál hideg víz
12 deka liszt
fél csg sütőpor
Krém hozzávalói
1csg eper pudingpor
4 deci tej
1 kanál cukor
fél deci epervelő
1doboz mascarpone
3 deci tejszín
3 deka porcukor
1 habfixáló
fél deci epervelő
A Tojásokat szét választom
A sárgáját a cukor felével az olajjal és vízzel habosra kikeverem
A fehérjét a többi cukorral kemény habbá verem
A lisztet és a sütőport összekeverem
Amikor a sárgája már szép habos ,hozzáadom a felvert fehérjét óvatosan összekeverem., és végül hozzáadom a sütőporos lisztet
Sütőpapirral kibélelt tortafornába teszem és 170 fokon 25-30 perc alatt megsütöm
Amikor kihűlt felvágom három egyforma lapba és megtöltöm
A krém készítése
A pudingot a szokásos eljárással az epervelővel együtt felfőzöm.
Amikor kihűlt hozzáadom a mascarponét és laza krémmé keverem
A tejszínt a porcukorral és fixálóval habbá verem és a felét a főzött krémbe keverem
A másik feléhez hozzákeverem az epervelőt
Ezzel a finom epres krémmel a tortalapokat megtöltöm
A torta oldalát és tetejét tejszínes eperhabbal diszítettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 31 perce a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 34 perce új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!