Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói Egy sárga és egy csokis lap
3 egész tojás
fél deci étolaj
3 kanál víz
8 deka cukor
10 deka liszt
csipet só
fél csg sütőpor
2 kanál kakaópor
A tojásokat szét választom.A fehérjét egy kanál vízzel csipet sóval kemény habbá verem, majd adok hozzá 6 deka cukrot ezzel addig verem amíg a cukor el nem olvad.
A sárgáját a vízzel cukorral olajjal habosra keverem.A két masszát összekeverem, hozzáadom a sütőporral elkevert lisztet és torta formában180 fokon megsütöm
A csokis lappal is ugyanez az eljárás csak kakaóport teszek bele.
Amikor kisültek megvárom amíg kihűl és két -két lapra vágom., de csak egy csokis lapot használtam fel.
A krémhez
2 csg vaníliás puding
7 deci tej
3 kanál cukor
5 deci tejszín
5 deka porcukor
A tejszínt a cukorral habbá verem
20 deka mirelit eper
Ebből pudingot készítek
Amikor felfőztem a pudingot az alsó sárga lapot visszatettem a torta formába és a puding felét rátettem a sárga lapra erre tettem a felvert tejszín habból erre tettem apróra vágott mirelit epreket,.Erre került a csokis lap és újra puding tejszín és eper.Majd végül sárga lap.Tejszínnel és eperrel diszítettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 6 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 13 órája a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Boldog Anyák napját kívánok minden kedves erre járó Édesanyának, Nagyanyának és Dédi mamának. Anna
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!