Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
50 deka sima liszt
3 deci langyos sós víz
2 evőkanál ecet
A hozzávalókból jól kidolgozott rétes tésztát készítek.Simára ki kell dolgozni a tésztát semmi gyűrődés ne legyen rajta.Amikor kész a tészta lisztezett tálcára 2 nagy gombócot készítek a tetejét lekenem egy kis olvasztott zsírral edénnyel letakarom és kb 3,4 -1órát pihentetem.Pihenés után az asztalra nagy fehér terítőt teszek jól meglisztezem és a kézfejemmel elkezdem lassan a nyújtást.Amikor teljesen lelóg az asztalról a szélét kőrbe a kezemmel letekerem és a tésztát olajjal vagy olvasztott zsírral meglocsolom., és jöhet rá a töltelék.A töltelék rajta van akkor egy kis olajos tejföllel meglocsolom az abrosszal szépen feltekerem.Olajjal kikent tepsibe teszem és tojással lekentem 180- 200fokon szép pirosra megsütöttem és porcukroztam.
Bármilyen töltelékkel készíthető ez most tökös-mákos töltelékkel készült
|
|
Kőszeghy Anna 36 perce új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Az unokám keze munkája is...
Kőszeghy Anna írta 3 napja itt:
Szia Marcsikám! Hogy vagytok? Remélem, hogy jól! !! Régen jöttél a klubba! Várunk! Puszi.
szanto hajnalka írta 3 napja a(z) Pisztáciás piskótatekercs képhez:
Koszonom Annacskam!Jol vagyok!most kicsit tobb idom ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Pisztáciás piskótatekercs képhez:
Hajnikám köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:
József gratulálok! Szép színes és étvágygerjesztő ételt ...
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 4 napja itt:
keresek ojan csajszit aki jól főz de az ágyba is penge
szanto hajnalka írta 4 napja a(z) Pisztáciás piskótatekercs képhez:
Nagyon jol nez ki biztos nagyon finom! Egessegetekre!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!