Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ebből a mennyiségből nekem 20 darab lett
Hozzávalók
35 deka liszt
5 deka cukor
kevéske só
12 deka olvasztott margarin
3 deka élesztő
2 deci tej
Töltelék
kakaópor
cukor
darált dió
reszelt citromhéj
Az élesztőt a cukor felével és kb fél deci tejjel felfuttatom
A lisztet átszitálom és a dagasztógépbe rakom a kevéske kis sóvalk a cukor felével, majd amikor az élesztő felfutott hozzáadom .
Valamint a langyos tejet .A hoizzávalókat összekeverem és az olvasztott margarinnal eggyütt bedagasztom
Amikor az edény aljától elválik a tészta akkor liszttel meghintem és letakarom kb fél háromnegyed órát kelesztem
Ekkor lisztezett deszkára kiöntöm kicsit átgyúrom és kb 5mm-es vastagságúra kinyújtom
A kakaóport összekeverem a tetszés szerinti cukorral a darált diót szintén csak abba még reszelek bió citrom héjat.
A kinyújtott tésztrát vékonyan olajjal megkenem és rászórom a kivánt tölteléket és feltekerem mint a roládokat
egy újjnyi szeleteket vágtam és mindegyiknek a végeit kicsit belemártottam olajba és úgy tettem az olajjal kikent 24x-22-es tepsibe.Nem túl szorosan egymás mellé, mert úgyis összekelnek.
180 fokos sütőbe sütöttem
Amikor már szép szinesek voltak egy ecset segítségével cukrozott tejjel mindegyiket bőségesen megkentem, majd még visszaraktam kb 5-10 percre
Nagyon finom könnyű csigák lettek
|
|
Garáz József 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 3 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!