Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
60 deka liszt
2,5 deci tej
2,5 deka élesztő
5 deka olvasztott margarin
2 tojás sárgája+1 a tetejére lekenéshez
só
5 deka porcukor
a töltelék
Szilva lekvár
darált dió
A tetejére
darabolt pisztácia
darabolt dió.
Az élesztőt egy kis kanál cukorral és kb 1 deci langyos tejjel
felfuttatom.Az átszitált liszthez hozzáadom a felfutott élesztőt.Dagasztó géppel a többi hozzávalóval együtt 10-15 perc alatt a tésztát simává kidolgozom
Majd letakarom és meleg helyen duplájára kelesztem
Kelesztés után a tésztát vékonyra kinyújtom, és kocka lapokat vágok belőle
A közepébe szilva lekvárt és darált diót teszek A két szemközti sarkokat összefogom tojással lekenem vagdalt dióval és pisztáciával megszórom
180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütöm
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!