Finomságok Konyhája: Sajtos -sonkás croissan (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sajtos -sonkás croissan

A tészta hozzávalói
80deka liszt
1kefir
2,5deci langyos tej

2tojás sárgája+1tojás a kenéshez
5deka élesztő
5kanál kr cukor
20deka margarin
Töltelék
15 deka gépsonka
10 deka trappista sajt
A margarin kivételével a tésztát bedagasztom.
5deka élesztőt 2kanál cukorral 1kanál liszttel felfuttatom,.A többi hozzávalót a liszthez adom és a felfuttatott élesztőt is A margarint nem!!!Amikor bedagasztottam a tésztát félre teszem , és duplájára kelesztem,kb45percA margarint reszelőn lereszelem és félre teszem.Közben a tészta megkelt, ekkor begyúrom újra, és 7egyforma nagyságúra elosztom.Az egyiket kb20x25centisre kinyújtom A margarint is 6egyforma mennyiségre elosztom
Amikor a lapokat kinyújtom a margarint is egyenletesen elosztom rajta.Ha az első lap megvan akkor kinyújtom a következőt amit aztán ráteszek a margarinos lapra, majd ezt is megkenem margarinnal..A hetedik lapot nem kell kenni.Amikor ráteszem az utolsó lapot is akkor meglisztezem és 2-3mm-re kinyújtom.Ekkor ketté vágom hosszában és háromszögeket vágok belőle.Ebből a mennyiségből 18-20 darab lesz.Amikor a háromszögeket felvágtam a szélesebbik felébe teszem a sajtot és a sonkát .A szélesebbik felénél kezdem el feltekerni.Amikor mind megvan .sütőpapiros sütőlapra teszem,tojással lekentem és 170-180 fokon 15-20 percig sütöm.

Látta 334 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 6 éve

Köszönöm Marcsi! Finom volt!

Válasz

Domján Mária üzente 6 éve

Fény postázom neked puszi

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 6 éve

Egyet-kettőt elfogadnék belőle Marcsikám, ha erre küldenéd! Puszi.

Válasz

Domján Mária üzente 6 éve

Nagy sikere van ezt nagyon szeretjük könnyű réteges
a munka megvan vele de megéri
Köszönöm szépen Annám puszi

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 6 éve

Marcsi ezek a kiflik nem csak szépek, de finomak is! Szép rétegesek!
Gratulálok!-puszi.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 7 órája a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:

Vadlazac_tejszines_gombamartassal_2194939_5723_s

Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu