Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4 szelet srtéskaraj
1 deci olaj
25 deka zöldborsó
2 kanál liszt
2 deci tejföl
kevés petrezselyem
só
őrölt bors
1 gerezd fokhagyma
A csomt nélküli karajt kicsit kiklopfolom sózom majd lisztbe forgatom
.Az olajat egy serpenyőben felhevítem és a hús szeleteket beleteszem.Mindkét oldalát hírtelen szép pirosra megsütöm.
Rászóroma borsókat a vágott petrezselymet a zúzott fokhagymát csipet borsot annyi vizzel felöntöm,hogy ellepje és a borsót a hússal együtt puhára párolom.A tejfölt egy kanál liszttel elkeverem és a borsós hússzeletekre öntöm,kiforralom ha kell még sózom.rizssel tálaltam
|
|
Garáz József 5 órája új képet töltött fel:
Garáz József 5 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 7 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 9 órája itt:
Boldog Anyák napját kívánok minden kedves erre járó Édesanyának, Nagyanyának és Dédi mamának. Anna
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Krumplis tészta ( fodros nagy kockával),...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejfölös zöldbab főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!