Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
2 darab közepes padlizsán
30 deka csirkemáj
5 deka főzött rízs
1 kis kanál őrölt piros paprika
1 kis gerezd fokhagyma
1 kisfej vöröshagyma
fél deci olaj
2 deci tejföl
10 deka reszelt sajt
1 kiló burgonya
1 közepes sárgarépa
A padlizsánokat megmosom ,majd szárazra törlöm
Ketté vágom a közepét kiszedem és apró kockákra vágom
Az olajat felhevítem beleteszem a kiskockákjra vágott vöröshagymát az összezúzott fokhagymát és üvegesre sütöm hozzáadom a pirospaprikát
A csirkemájakat apróra összevagdalom és az üvegesre párplt hagymához adom..Hozzáadom még a kis darabokjra vágott padlizsán husát., és együtt a
májjal puhára főzöm.Leveszem a tűzről és hozzákeverem a már előre megfőzött rizst.
A burgonyát és a sárgarépát megpucoltam kis karikákra szeltem és sós vizben puhára főztem., majd leszűrtem és olajjal kikent sütőedénybe leraktam
A padlizsánok belselyét kicsit megsóztam a töltelékkel megraktam rátettem a burgonyás -sárgarépás ágyra, a padlizsánt tejföllel és reszelt sajttal megszórtam190 fokon szép pirosra megsütöm
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!