Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A főzelék hozzávalói
50 deka friss vágott zöldbab
só
fokhagyma
tejfölcsipet bors
1 deci olaj
2 kanál liszt
2 deci tejföl
A sülthöz
4 szelet tarja
só
őrölt bors
fűszerkeverék
2 deci főző tejszín
2 gerezd fokhagymafél deci olaj
A főzelék készítése
A zöldbabot 1 centis kis darabokra vágom hideg sós vízbe puhára főzöm.Amikor megfőtt elkészítem a rántást Az olajat felhevítem beleteszem a lisztet majd a zúzott fokhagymát amikor zsemleszínű a rántás hozzáadok egy teás kanál őrölt pirospaprikát felöntöm hideg vízzel és a már megfőtt babhoz keverem
Utána tejfölös étkezési keményítővel behabarom
A húsokat besózom lisztbe forgatom és a forró olajba átsütöm, amikor mindkét oldala már megszínesedett akkor megszórtam fűszerkeverékkel 2 gerezd fokhagymát rányomtam lefedtem és néhány perc után megforgatom és egy fél deci vízzel felöntöm ismét letakarom amíg a hús megpuhul mindezt kis lángon teszem amikor már a hús puha kiszedem a sütőedényből és felöntöm másfél 2 deci főzőtejszínnel ez feloldja az aljáról a húsról maradt finom pörcöt besűrűsödik és ezt a mártást teszem a tálat hús tetejére Fenséges ízt ad a főzeléknek
|
|
Garáz József 5 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 5 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...
Kőszeghy Anna 5 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!