Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A főzelék hozzávalói
50 deka friss vágott zöldbab
só
fokhagyma
tejfölcsipet bors
1 deci olaj
2 kanál liszt
2 deci tejföl
A sülthöz
4 szelet tarja
só
őrölt bors
fűszerkeverék
2 deci főző tejszín
2 gerezd fokhagymafél deci olaj
A főzelék készítése
A zöldbabot 1 centis kis darabokra vágom hideg sós vízbe puhára főzöm.Amikor megfőtt elkészítem a rántást Az olajat felhevítem beleteszem a lisztet majd a zúzott fokhagymát amikor zsemleszínű a rántás hozzáadok egy teás kanál őrölt pirospaprikát felöntöm hideg vízzel és a már megfőtt babhoz keverem
Utána tejfölös étkezési keményítővel behabarom
A húsokat besózom lisztbe forgatom és a forró olajba átsütöm, amikor mindkét oldala már megszínesedett akkor megszórtam fűszerkeverékkel 2 gerezd fokhagymát rányomtam lefedtem és néhány perc után megforgatom és egy fél deci vízzel felöntöm ismét letakarom amíg a hús megpuhul mindezt kis lángon teszem amikor már a hús puha kiszedem a sütőedényből és felöntöm másfél 2 deci főzőtejszínnel ez feloldja az aljáról a húsról maradt finom pörcöt besűrűsödik és ezt a mártást teszem a tálat hús tetejére Fenséges ízt ad a főzeléknek
|
|
Kőszeghy Anna írta 9 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 14 órája a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!