Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
2 db sertés vese
20 deka velő
1 közepes vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
piros őrőlt paprika
só
1 deci olaj
A vesét jól megmosom, ketté vágom,és az odanem illő dolgokat kivágom belőle.
Az így megtisztított és megmosott veséket vékony caíkokra vágom.Egy edénybe felteszem kevés sóval és annyi vízzel,hogy ellepje.Kb 10 perc forralás után a vizet leöntöm róla és újra tiszta vízben ismét 5-10 percig főzöm és újra leöntöm a vizet és ismét tiszta vizben felforralom.Ezt a műveletet addig folytatom amíg a forrásban lévő vese vize tiszta lesz Én 5-ször ismételtem a műveletet.
Közben a velőt meleg vízben lehártyáztam
A hagymát egy kevés olajban apróra szeltem megpároltam pirospaprikát hozzáadtam majd a leszűrt vesét és a velőt valamint az apróra vágott fokhyagymát és sót
Eggyütt főztem egy kevéske víz hozzáadásával kb 10 percig amíg összesülnek.
Főtt burgonyával tálaltam
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!