Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1 kiló Marha hús
só
bors
liszt
olaj a kisütéshez
A mártáshoz
1 kiló sárgarépa
1 nagyobb zeller
babérlevél
egész bors
vöröshagyma
4 deci tejföl
1-2 kanál liszt
mustár
A hús szeleteket kiklopfoltam sóztam borsoztam
Lisztbe forgattam.Olajba kicsit átsütöttem.A sárgarépát zellert megpucoltam felszeltem és annyi vizet öntöttem rá, hogy ellepje A kisült húsokat beletettem a sárgarépába.Sóztam babérlevelet, egész borsot, vöröshagymát egészbe beletettem.Amikor a hús puhára főtt kiszedem a főző edényből.Kivettem belőle az egész borsot, a hagymát és a babérlevelet.A többit összemixelem..
Egy pohár tejfölt egy-két kanál liszttel kikeverem és behabarom vele a sárgarépás mártást.Adok hozzá még ízlés szerint mustárt .A hús szeleteket vissza rakom a mártásba és még pár percig főzöm. burgonya gombóccal tálaltam
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!