Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tésztája hozzávalói
20 deka őrlés nélküli mák
5 tojás
10 deka cukor
12 deka liszt
2 kanál víz
fél deci olaj
1csg sütőpor
A krém hozzávalói
4 deci tej
2 citrom ízű pudingpor
1 citrom leve és reszelt héja
15 deka vak
3 kanál cukor
A tojásokat ketté választom a sárgáját a cukor felével olajjal és vízzel kihabosítom
A fehérjét a maradék cukorral keményre verem
A sárga masszát a fehérjével összekeverem és hozzáadom a sütőporos lisztet és a mákot.
Sütőpapiros tepsibe 180 fokon 25-30 percig sütöm
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm.
A vajat puhára kikeverem és a mát kihűlt pudingos krémmel kihabosítom
A tésztát hűlés után félbe vágom és megtöltöm a citromos krémmel.
Hűtőbe teszem és 1-2 óra múlva szeletelem
Lehet a tetejére csokoládét vagy porcukrot tenni én az utóbbit választottam
Ha nem kapsz citromos pudingot akkor vaníliás pudinggal is készítheted és teszel bele citromot
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!