Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
fél kiló filézett csirkemell
2 deci tej
só
csirke fűszerkeverék
10 deka liszt
olaj a kisütéshez
Rebarbara mártás hozzávalói
6 szál rebarbara
2 deci tejföl
2 kanál liszt
1 deci víz
A húsokat megmosom szép szeletekre vágom kiklopfolom és fél órára belerakom a tejbe, ettől nemszárad ki a hús sütéskor
Fél óra elteltével tőrlőpapírral letőrlöm a húst majd sózo és fűszerkeverékkel mindkét oldalát beszórom, ezután lisztbe forgatom
Meleg de mentúl forró olakban kisütöm szép pirosra
A barbarát megpucolom lehúzom a vékony héját és kis kockákra vágom
Felteszem a tűzre és annyi vizet öntök rá, hogy ellepje
Sót is teszek bele és mivel a rebarbara nagyon savanyú cukrot is adok hozzá
5-10 perc alatt szétfő
A tejfőt a liszttel és a vízzel csomómentesre kikeverem és folytonos keverés mellet hozzáadom a barbarához
Eggyet forralom és máris elkészült a finom rebarbara mártás
Burgonyapürével , őszibarack kompóttal tálaltam.
|
|
Garáz József 12 órája új képet töltött fel:
Garáz József 12 órája új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 3 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna Köszönöm szépen a nevükben .
Garáz József írta 3 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Nagyon finom étel készítettél.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldség leves ABC tésztával, bakonyi...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!