Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
30 deka tarkabab
egy kisebb csülök
2 gerezd fokhagyma
1 közepes vöröshahyma
20 deka kolbász
őrőlt pirospaprika
olaj a rántáshoz
petrezselyem zőld
2 nagyobb sárgarépa
2 petrezselyem só
kis kanál őrőlt tárkony
2 evőkanál liszt
tejföl
A babot előző este megmosom és beáztatom áztatás alatt háromszor lecseréltem a vizet
Másnap tisztavízben felteszem a csülökkel kolbásszal együtt amit szintén már előzőleg letisztítottam
A sárgarépát zöldséget megtisztítottam és a babbal és csülökkel együtt megfőzöm. kb 1-1,5 óra alatt megfőtt a hús is ,
Ekkor a csülköt kiveszem a levesből és feldarabolom
Elkészítem a rátást A petrezselymet hagymákat apróra összeaprítottam
Az olajat feltettem a tűzre és a liszttel zsemleszínű rántást készítek beleöntöm a felaprított hagymákat hozzáadom az őrőlt pirospaprikát és vízzel felöntöm
A rántást a babhoz öntöm beleteszem a hús darabokat és a kolbász karikákat valamint a tárkonyt
Eggyet forralom és kézzelgyúrt csipetkét teszek bele amit addig főzők a levesben amíg felnem jön a leves tetejére
A tejfőlt tálaláskor adom hozzá
|
|
Garáz József 20 perce új képet töltött fel:
Garáz József 11 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 11 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...
Kőszeghy Anna 11 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!