Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
40 deka csirkemell
1 kisebb vöröshagyma
15 deka rókagomba
kis kanál piros paprika
só
őrölt bors
fél deci olaj
1 kis csokor petrezselyem
1 gerezd fokhagyma
1 kanál finom liszt
1 sárgarépa
1 fehér répa
2 deci tejföl
a levesbetét gríz gombóc
Az olajon a kis kockákra vágott hagymát pár perc alatt megfonnyasztom.
Hozzáadom a kis kockákra vágott csirkemellet, valamint a megtisztított és kis kockákra szelt zöldségeket.
Folyamatos keverés közben a húst fehéredésig pirítjuk, hozzáadom a lisztet a pirospaprikát és a rókagomba szeleteket.Közben sózom borsozom
Felöntöm vízzel és puhára főzöm
Amikor elkészül grízgaluskát teszek bele és a tejföllel behabarom
Apróra vágott petrezselyemmel kínáljuk
,
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!