Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4 darab felső csirkecomb
1 kanál szárnyas fűszer -keverék
2-3 gerezd zúzott fokhagyma
1 nagyobb paradicsom
1 paprika
só
őrölt bors
1 cső zsenge kukorica
1 kisebb hegyes erős paprika
2-3 közepes burgonya
fél deci száraz fehérbor
aprított petrezselyem
néhány bazsalikom levél
fél deci olaj
1 kanál piros paprika
majoránna
A csirkecombokat megmosom és szárazra törlöm., majd sózom borsozom.
A paradicsomot paprikát kis szeletekre szelem.A cső kukoricát 2-3 centis karikára vágom a burgonyát szintén karikákra vágom
A húsokat bekenem a páclével
Ami olaj só bors majoránna piros paprika keverékéből áll. Összekeverem és a húsok mindkét oldalát bekenem
Egy edénybe lerakom a húsokat , majd köré teszem a szeletelt zöldségeket a borocskát aláöntöm és alufóliával letakarom
200 fokos sütőben 30 perc alatt szép pirosra megsütöm.
|
|
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Rostonsült lazac, remulád mártással, ...
Domján Mária írta 21 órája a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Köszönöm szépen Anna Barátném .Puszillak és ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Marcsikám gratulálok ehhez az álomszép szülinapi tortádhoz! ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Marcsi! Mindenkinek átadva. Köszönjük szépen. ,
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 napja a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Boldog Születésnapot Nellike . Katikám gratulálok a kedves ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Anna! Nellike nevében is köszönöm szépen. Vigyázz ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Rántott karfiol. képhez:
Anna!Köszönöm szépen most {minden rendben van} ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Gratulálok Nellikének szülinapjára! Sok vidámságot ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!