Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók.
Csont nélküli tarja szeletek
só
mustár
olaj a hús pirításához kb 1 deci
2 gerezd zúzott fokhagyma
A golyókhoz
1 közepes reszelt cukkini
só
1 deci fehér bor
10 deka reszelt sajt
1 tojás
2 kanál zsemlemorzsa
liszt
tojás zsemlemorzsa
olaj a kisütéshez
A húsokat besózom és mindkét oldalukat jól bemustározom, és vagy fél napig állni hagyom.Én este készítettem el másnapra..
Másnap egy kevéske olajban mindkét oldalát színesre sütöttem.Ekkor kivettem az olajból tettem bele egy kanálka mustárt egy deci borral felöntöttem és a húsokat megsütöttem vagyis puhára főztem
Elkészítettem a gombócokat a reszelt cukkinit kicsit besóztam és egy jó fél órát vártam míg levet ereszt.Ekkor jól kinyomkodtam és a többi hozzávalóval gombócokat formáltam belőle.Utána a lisztbe a felvert tojásba és morzsába forgattam majd forró olajban kisütöttem.Hússal és burgonyapürével tálaltam.
|
|
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást!!! Örülök, hogy ...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
A szeletek közé kakaós porcukrot tettem, hamar...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Méteres kalács képhez:
Nagyon szépek ezek a szeletek! Régen én is sokszor ...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) cseresznye érésben képhez:
Barátnőm ha megérnek gondolj rám egy-két szemmel. Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Már színesedő sárga barack képhez:
Marcsi! Mlyen szép nagyok már! Ez a kora nyári időjárás kedvez...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) A korai cseresznyénk képhez:
Hűűű!-de megkívántam Marcsikám ezt a finom ...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Sarokház képhez:
Marcsi a sarokház is a kedvenceim közé tartozik, nem...
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Tojásos nokedli salátával képhez:
Marcsi jó ötletet adtál, már nagyon régen volt nálunk! Ez ...
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) A mai ebéd gombaleves grizgaluskával képhez:
Marcsikám ízletes étvágygerjesztő és finom ...
Domján Mária 14 órája új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!