Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók.
Csont nélküli tarja szeletek
só
mustár
olaj a hús pirításához kb 1 deci
2 gerezd zúzott fokhagyma
A golyókhoz
1 közepes reszelt cukkini
só
1 deci fehér bor
10 deka reszelt sajt
1 tojás
2 kanál zsemlemorzsa
liszt
tojás zsemlemorzsa
olaj a kisütéshez
A húsokat besózom és mindkét oldalukat jól bemustározom, és vagy fél napig állni hagyom.Én este készítettem el másnapra..
Másnap egy kevéske olajban mindkét oldalát színesre sütöttem.Ekkor kivettem az olajból tettem bele egy kanálka mustárt egy deci borral felöntöttem és a húsokat megsütöttem vagyis puhára főztem
Elkészítettem a gombócokat a reszelt cukkinit kicsit besóztam és egy jó fél órát vártam míg levet ereszt.Ekkor jól kinyomkodtam és a többi hozzávalóval gombócokat formáltam belőle.Utána a lisztbe a felvert tojásba és morzsába forgattam majd forró olajban kisütöttem.Hússal és burgonyapürével tálaltam.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Paprikás krumpli Anna módra képhez:
Kolbász helyett virslivel és baconnal készítettem, nekünk ...
Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Hajnali palacsintáim képhez:
A mai napra 40 fokhoz közeli kánikulát jósoltak a ...
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:
Hajnikám örülök, hogy jöttél! Köszönöm a hozzászólást! ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Most sült ki tökös-mákos rétes szilvás meggyes rétes képhez:
Hmmm!-de finom réteseket sütöttél Marcsi! Szinte érzem...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Marcsikám finom tortát sütöttél, ebből én is elfogadnék egy ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Eszterházy rostélyos, spagetti.
Garáz József írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Hajnalka! Köszönjük szépen. Sajnos az idén nem terem sok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!