Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A fasírozott hozzávalói
50 deka darált hús
1 kanál őrölt piros paprika
só
őrölt bors
3 derezd fokhagyma
2 szelet száraz kenyér beáztatva
egy kis csokor vágott petrezselyem
1 egész tojás
A forgatás hozzávalói
2 darab egész tojás
liszt
zsemlemorzsa kukorica-pehely
olaj a kisütéshez
Burgonya hozzávalói
4-5 szem közepes burgonya
15 deka fekete-erdő sonka
1 deci olaj
piros paprika só
A darált húst a hozzávalókkal összekevertem a kenyeret vízbe áztattam kifacsartam és a húshoz tettem és a bekeverés után és egy fél órát a hűtőbe tettem, az ízek összeérése miatt Ezalatt elkészítettem a sült burgonyát
A szalonnát, vagy sonkát vékony csíkokra vágom.A burgonyát nagyon jól megmosom szennyeződés ne maradjon rajta ,majd szárazra megtörlöm és vékony karikára bevagdalom, de úgy, hogy nem vágom teljesen el az alját nem szabad szétvágni ebben a csíkba teszem a szalonna csíkokat , az olajba beleteszem a pirospaprikát a sót és jól megkenem vele a burgonyát.Sütőedénybe teszem fél deci vizet öntök alája és 2-3 kanál olajat Lefedem és 180-200 fokos sütőbe szép pirosra megsütöm Amikor megsült szétnyílik.
A fasírozottat kiveszem a hűtőből gombócokat formálok belőle majd meglapítom és lisztbe ,tojásba, majd a morzsás pehelybe forgatom .Forró olajba kisütöm.
|
|
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Hajnali palacsintáim képhez:
A mai napra 40 fokhoz közeli kánikulát jósoltak a ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:
Hajnikám örülök, hogy jöttél! Köszönöm a hozzászólást! ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Most sült ki tökös-mákos rétes szilvás meggyes rétes képhez:
Hmmm!-de finom réteseket sütöttél Marcsi! Szinte érzem...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Marcsikám finom tortát sütöttél, ebből én is elfogadnék egy ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Eszterházy rostélyos, spagetti.
Garáz József írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Hajnalka! Köszönjük szépen. Sajnos az idén nem terem sok...
szanto hajnalka írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
De jo!mien jo is lesz am ez a telen!ugyesek vagytok!
szanto hajnalka írta 2 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
En is el voltam menve Pestre a hugomekhoz dolgoztam vele ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!