Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A fasírozott hozzávalói
50 deka darált hús
1 kanál őrölt piros paprika
só
őrölt bors
3 derezd fokhagyma
2 szelet száraz kenyér beáztatva
egy kis csokor vágott petrezselyem
1 egész tojás
A forgatás hozzávalói
2 darab egész tojás
liszt
zsemlemorzsa kukorica-pehely
olaj a kisütéshez
Burgonya hozzávalói
4-5 szem közepes burgonya
15 deka fekete-erdő sonka
1 deci olaj
piros paprika só
A darált húst a hozzávalókkal összekevertem a kenyeret vízbe áztattam kifacsartam és a húshoz tettem és a bekeverés után és egy fél órát a hűtőbe tettem, az ízek összeérése miatt Ezalatt elkészítettem a sült burgonyát
A szalonnát, vagy sonkát vékony csíkokra vágom.A burgonyát nagyon jól megmosom szennyeződés ne maradjon rajta ,majd szárazra megtörlöm és vékony karikára bevagdalom, de úgy, hogy nem vágom teljesen el az alját nem szabad szétvágni ebben a csíkba teszem a szalonna csíkokat , az olajba beleteszem a pirospaprikát a sót és jól megkenem vele a burgonyát.Sütőedénybe teszem fél deci vizet öntök alája és 2-3 kanál olajat Lefedem és 180-200 fokos sütőbe szép pirosra megsütöm Amikor megsült szétnyílik.
A fasírozottat kiveszem a hűtőből gombócokat formálok belőle majd meglapítom és lisztbe ,tojásba, majd a morzsás pehelybe forgatom .Forró olajba kisütöm.
|
|
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 21 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!