Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A fasírozott hozzávalói
50 deka darált hús
1 kanál őrölt piros paprika
só
őrölt bors
3 derezd fokhagyma
2 szelet száraz kenyér beáztatva
egy kis csokor vágott petrezselyem
1 egész tojás
A forgatás hozzávalói
2 darab egész tojás
liszt
zsemlemorzsa kukorica-pehely
olaj a kisütéshez
Burgonya hozzávalói
4-5 szem közepes burgonya
15 deka fekete-erdő sonka
1 deci olaj
piros paprika só
A darált húst a hozzávalókkal összekevertem a kenyeret vízbe áztattam kifacsartam és a húshoz tettem és a bekeverés után és egy fél órát a hűtőbe tettem, az ízek összeérése miatt Ezalatt elkészítettem a sült burgonyát
A szalonnát, vagy sonkát vékony csíkokra vágom.A burgonyát nagyon jól megmosom szennyeződés ne maradjon rajta ,majd szárazra megtörlöm és vékony karikára bevagdalom, de úgy, hogy nem vágom teljesen el az alját nem szabad szétvágni ebben a csíkba teszem a szalonna csíkokat , az olajba beleteszem a pirospaprikát a sót és jól megkenem vele a burgonyát.Sütőedénybe teszem fél deci vizet öntök alája és 2-3 kanál olajat Lefedem és 180-200 fokos sütőbe szép pirosra megsütöm Amikor megsült szétnyílik.
A fasírozottat kiveszem a hűtőből gombócokat formálok belőle majd meglapítom és lisztbe ,tojásba, majd a morzsás pehelybe forgatom .Forró olajba kisütöm.
|
|
burger eva 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!