Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
2 nagyobb csirkemell
1 közepes hagyma
fél deci olaj
2 teáskanál Curry por
15 deka héj nélküli mandula
só
1 hegyes erős paprika
2 darab banán
3 kanál barack lekvár
Olajon az apró kockára vágott hagymát kicsit megpirítom , majd hozzáadom a kis kockákra vágott megmosott csirkehúst
és a curryt vigyázzunk,hogy ne égjen meg
Egy fél deci vizet önthetünk alájja.
Megsózom és a húst megfőzöm vagyis párolom de közben sokszor megkeverem.
Közben a banánt kis karikákra vágom, az erős paprikát nagyon végony karikára szelem
Mivel ez az étel rizzsel készül ., a szokásos módon elkészítem a rizst
Kevéske forró olajon kicsit megforgatom a rizst majd sózom és forró vízzel felengedem
A sütőt előmelegítem és az edényt letakarva a sütőben szépen megpárolódik vagyis megfő a rízs.
Amikor a hús már megpuhúlt hozzáadom a banánt a zőld erős paprikát a lehúzott hájú mandulát összekeverem a már megfőzött rizzsel hozzáadok 2-3 kanál barack lekvárt ezzel is jól összevegyítem és végül tálalom
Érdekes finom ízek keverednek benne ,erős ,édes . de nagyon finom
|
|
Garáz József 6 órája új képet töltött fel:
Garáz József 6 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 8 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 10 órája itt:
Boldog Anyák napját kívánok minden kedves erre járó Édesanyának, Nagyanyának és Dédi mamának. Anna
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Krumplis tészta ( fodros nagy kockával),...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejfölös zöldbab főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!