Finomságok Konyhája: Burgonyás lángos (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Burgonyás lángos

Hozzávalók
50 deka liszt
2 deka élesztő
1 kanál cukor
2 deci tej
2 teás kanál só
25 deka főzött bvurgoinya
A tetejére
reszelt sajt
tejfől
Olaj a kisütéshez
Az élesztőt a cukorral és kb 1 deci langyos tejjel felfuttatom
A burgonyát meghámozom és sós vízben puhára megfőzö9m
Amikor megfőtt leszűröm és krumpli törön áttöröm
Kihűtöm
A kihűlt burgonyát a liszttel és sóval összekeverem,dagasztógépbe teszem és hozzáadom a felfutott élesztőt és a maradék tejet
A géppel sima tésztává dolgoztom, majd letakarom és duplájára kelesztem
Amikor megkelt kiöntöm a deszkára átgyúrom és kb 1 csntisre kinyújtom
kb 10-12 centis kiszúróval kiszaggatom és letakarva újra kelesztem 10-15 percig
Amikor az olaj melkeg akkor olajos kézzel a kiszaggatot lángos tésztát még tovább nyújtom, végül az olajban szép piurosra minbdkét oldalát kisütöm
Sütőpapirra teszem,hoigy az olaj lecsepegjen róla
Tejfőllel fokhagymával és sajttal megkentem

marcsi ételei

Látta 293 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 9 éve

Köszönöm Zoltán
Szerettem volna látni az elkészült lángosodat
Igen igazad van sokféle receptből lehet készíteni
egyik finomabb mint a másik
Kár,hogy nem hoztál receptet érdekelne

Válasz

Gulyás Zoltán üzente 9 éve

Tegnap láttam itt a képet és ma én is lángost csináltam...megkívántam.
A receptem ugyan valamivel eltér de a lényeg azt hiszem ugyanaz. Finom!
A kisütött lángosok közé rakott nedvszívó papír könnyebbé teszi a lángost. Az összenyomott fokhagymát tejfellel kikeverem és így kenem a tésztára. Vizet nem használok, mint a piaci lángosoknál...

Válasz

Domján Mária üzente 9 éve

Többféle lángos receptem van, de ez mind között a legfinomabb volt
Köszönöm szépen Anna és Hajnikám Puszi

Válasz

szanto hajnalka üzente 9 éve

Nagyon finom langost keszitetel Marcsikam!Mi is nagyon szeretjuk!Gratulalok.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 9 éve

Marcsi nagyon szépre sikerült a lángosod, és biztos nagyon finom is volt! Mi is szeretjük.
Gratulálok!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József írta 23 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:

Lebbencs_leves_2194252_5741_s

Marcsi! Köszönöm szépen a Nejem nevében. A lebbencset...

Domján Mária írta 1 napja a(z) Brokkoli leves kelkáposzta csíkokkal képhez:

Brokkoli_leves_kelkaposzta_csikokkal_2194250_4652_s

Micsoda kreativítás Annám és nagyon gusztusos Köszönöm ...

Domján Mária írta 1 napja a(z) Lebbencs leves. képhez:

Lebbencs_leves_2194252_5741_s

Nagyon finom levest hoztál Józsikám köszönöm hogy ...

Garáz József 1 napja új képet töltött fel:

Lebbencs_leves_2194252_5741_s

Garáz József írta 1 napja a(z) Székelykáposzta képhez:

Szekelykaposzta-005_2194229_5343_s

Marcsi! Köszönöm szépen !Ezt én készítettem.

Garáz József írta 1 napja a(z) Birsalmasajt. képhez:

Birsalmasajt-003_2194233_2836_s

Marcsi Köszönjük szépen. Átadva.

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Birsalmasajt. képhez:

Birsalmasajt_2194230_6264_s

Szépek lettek, és bizonyára finomak is. Ügyesek vagytok ...

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Brokkoli_leves_kelkaposzta_csikokkal_2194250_4652_s

Domján Mária írta 1 napja a(z) Székelykáposzta képhez:

Szekelykaposzta-005_2194229_5343_s

Jajj de szeretem .Köszönöm Józsikám hogy elhoztad de ...

Domján Mária írta 1 napja a(z) Birsalmasajt. képhez:

Birsalmasajt-001_2194231_1507_s

Nagyon szépek puszi .

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu