Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
50 dkg zöldbab, 2 szál sárgarépa, 2 szál fehérrépa, 1 kisebb vöröshagyma, 1 kisebb zöldpaprika és paradicsom, 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem, őrölt paprika, só, ételízesítő, olaj, liszt.
A galuskához: 1 tojás, csipetnyi só és annyi liszt, amennyivel nem túl kemény galuskát készíthetünk.
A megtisztított és megmosott zöldbabot kb. 2-3 cm-es darabokra, a répákat karikára vágva megfelelő mennyiségű vízben feltesszük főni, hozzáadjuk a paradicsomot paprikát, vöröshagymát, ételizesítőt és sózzuk.
Amikor megfőtt a levesünk, akkor az olajból és lisztből rózsaszínű rántást készítünk. Hozzáadjuk az aprított petrezselymet, a zúzott fokhagymát és utoljára az őrölt paprikát, majd levesszük a tűzről, nehogy megégjen a paprika (mert keserű lesz az étel). Ha azonnal a forró levesbe öntjük, akkor nem
csomósodik össze a rántás.
A galuskát belefőzzük a levesbe, ha feljött a tetejére, akkor elzárjuk a fazék alatt a lángot.
Kívánságra tejfölt is adhatunk hozzá.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 5 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hónapja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!