Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: húsos csont,sárga-és fehérrépa,1 közepes fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, szemes bors, só, ételízesítő,1 kis cső erőspaprika, 1 kiskanál pirosarany, 3-4 szál zellerlevél, a tetejére apróra vágott petrezselyem.
A húsok filézésekor keletkezett csontokat (csirke,pulyka és karajcsont, vagy tarjacsont)lefagyasztom.Ha összejön annyi, ami egy leveshez kell előveszem, kiolvasztom, majd annyi forró, sós,ételízesítős vízbe teszem, amennyi levest szeretnék főzni.
A húsos csontokon lévő húst takaréklángon, gyöngyözve,félpuhára főzöm, majd bezöldségelem, fűszerezem és a hús puhulásáig tovább főzöm. Amikor minden megfőtt, kiszedem a csontokat és a zöldségeket, a levest hagyom 10 percig pihenni (ülepedni),majd átszűröm.
Amíg a leves fő, elkészítem a daragaluskát a következőképpen:
1 tojáshoz adok 1 ek étolajat és megsózom,villával
felhabosítom,majd annyi búzadarát adok hozzá,hogy ne legyen túl kemény.
Legalább egy órára beteszem a hűtőbe (lefedve), hogy a búzadara megduzzadjon.
Forró, sós vízben, kis lángon, fedő alatt puhára főzöm a galuskákat.
Akkor készült el, amikor leszáll az edény aljára. Gyorsan szedjük ki, mert elázik a galuskánk, ha sokáig a főzővízben hagyjuk.
|
|
Garáz József írta 16 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:
Marcsi! Köszönöm szépen a Nejem nevében. A lebbencset...
Domján Mária írta 17 órája a(z) Brokkoli leves kelkáposzta csíkokkal képhez:
Micsoda kreativítás Annám és nagyon gusztusos Köszönöm ...
Domján Mária írta 17 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:
Nagyon finom levest hoztál Józsikám köszönöm hogy ...
Garáz József 19 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 19 órája a(z) Székelykáposzta képhez:
Marcsi! Köszönöm szépen !Ezt én készítettem.
Kőszeghy Anna írta 22 órája a(z) Birsalmasajt. képhez:
Szépek lettek, és bizonyára finomak is. Ügyesek vagytok ...
Kőszeghy Anna 22 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 23 órája a(z) Székelykáposzta képhez:
Jajj de szeretem .Köszönöm Józsikám hogy elhoztad de ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!