Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1/2 kg kelkáposzta, 1 nagyobb sárga répa, 1 nagyobb fehér répa, 1 kisebb fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, liszt és olaj a rántáshoz, pirospaprika, őrölt bors, köménymag, majoranna, csipetnyi kakukkfű, füstöltlé (anélkül is jó), 2-3 burgonya.
A megtisztított kelkáposztát nem túl apróra felvágjuk, a meghámozott répákat karikára vágjuk, a burgonyát felkockázzuk. Igény szerinti mennyiségű vízben vagy füstöltlében (nekem volt itthon) feltesszük főni a zöldségeket, hozzáadjuk a fűszereket a pirospaprika nélkül (az a rántáshoz kell), óvatosan sózzuk, mert a füstöltlé is sós és puhára főzzük.
Fokhagymás pirospaprikás rántással sűrítjük, ha kell utánaízesítjük.
A tetejére tettem a sonkadarabokat (elhagyható), és megszórtam kevés petrezselyemmel.
Megjegyzés: ha valaki nem szereti a felsoroltakból valamelyik fűszert, nyugodtan hagyja el.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!