Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1/2 kg kelkáposzta, 1 nagyobb sárga répa, 1 nagyobb fehér répa, 1 kisebb fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, liszt és olaj a rántáshoz, pirospaprika, őrölt bors, köménymag, majoranna, csipetnyi kakukkfű, füstöltlé (anélkül is jó), 2-3 burgonya.
A megtisztított kelkáposztát nem túl apróra felvágjuk, a meghámozott répákat karikára vágjuk, a burgonyát felkockázzuk. Igény szerinti mennyiségű vízben vagy füstöltlében (nekem volt itthon) feltesszük főni a zöldségeket, hozzáadjuk a fűszereket a pirospaprika nélkül (az a rántáshoz kell), óvatosan sózzuk, mert a füstöltlé is sós és puhára főzzük.
Fokhagymás pirospaprikás rántással sűrítjük, ha kell utánaízesítjük.
A tetejére tettem a sonkadarabokat (elhagyható), és megszórtam kevés petrezselyemmel.
Megjegyzés: ha valaki nem szereti a felsoroltakból valamelyik fűszert, nyugodtan hagyja el.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Gratulálok mindkettőjüknek! További jó főzőcskézést, és ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna! Köszönöm szépen az unokám és a nejem nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
József finom ebédetek volt! Minden gombás étel jöhet! -...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: kapros tejfölös cukkini főzelék, tükörtojás.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves, fasírozott pogácsa, ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Ragu leves, túrógombóc eperöntettel.
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldség leves, káposztás cvekedli.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!