Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Kb. 60 dkg csirkemell, vagy csirkecomb (filézve), 1 közepes vöröshagyma, zsír v. olaj, őrölt paprika, köménymag, egész bors, só, 1-1 szál sárga-és fehér répa, 3-4 db burgonya, egy darabka zeller, 1 db zöldpaprika v. fél paradicsompaprika, 1 kisebb paradicsom, 1 csomó petrezselyemzöld, 1-2 szál zellerzöld.
A galuskához: 1 felvert tojás, csipetnyi só, és annyi liszt, hogy ne legyen se túl lágy, se túl kemény a tészta.
A húst és a burgonyát tisztítás után kockára vágom, a megtisztított zöldségeket felszeletelem.
Zsíron az apróra vágott vöröshagymát üvegesre párolom, hozzáadom a szintén apróra vágott paprikát és paradicsomot, pár percig még kevergetem és a kockára vágott húst is beleteszem. Amikor kifehéredik a hús meghintem pirospaprikával, megkeverem, majd az odakészített vízzel gyorsan felöntöm, nehogy megégjen a paprika.
Sózom, beleteszem a köménymagot, az egészborsot és az újraforrástól számítva kb. 10 percig főzöm a levest, majd bezöldségelem.
Kis lángon, gyöngyözve a hús puhulásáig főzöm. Amikor minden megfőtt, beleszaggatom az apró galuskát, ha feljönnek a leves tetejére elzárom a lángot a fazék alatt.
|
|
Kőszeghy Anna 44 perce új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!