Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ezt a receptet nagyon régen találtam egy napilapban, de csak most kerítettem időt az elkészítésére. Kár, hogy nem előbb, mert nekünk nagyon ízlett!
Fokhagymás tejbe áztatott pulykamellel fogyasztottuk, de főtt keménytojáshoz is passzol.
Hozzávalók:
20 dkg szárazbab ( én most 1 doboz fehérbab konzervet és 1 doboz vörösbab konzervet használtam), 1 nagy fej vöröshagyma (én reszeltem), 2-3 gerezd fokhagyma, 2 dl tejföl, 1 ek paprika krém (piros arany), 5 dkg szalonna.
Az éjszakára beáztatott babot másnap puhára főzzük. A szalonnát felaprítjuk, kiolvasztjuk, majd félretesszük. A szalonna zsírjához hozzáadjuk a felaprított (reszelt) vöröshagymát, és kis lángon megfonnyasztjuk.
Elkeverjük benne a paprika krémet (csípős is lehet), a leszűrt puha babot, és ráöntjük a tejfölt.
Összezúzott fokhagymával fűszerezve, jól átforrósítva, szalonnával a tetején kínáljuk. Póréhagymával és kaliforniai paprikával díszítettem.
Sültek mellé finom-laktató és kitünő köret, és ami nem utolsó szempont: konzerv babbal nagyon hamar elkészül!
|
|
Domján Mária 5 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 5 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 5 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 6 napja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 6 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 6 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 6 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
Domján Mária írta 6 napja a(z) Tepsis rablóhús. képhez:
Csodás étvágygerjesztő nagyon fincsi lehet . gratulálok
Domján Mária írta 6 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Józsikám ennek hogy lett ilyen csodálatos szine azt hittem ...
Garáz József írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Anna! Nagyon szépen köszönöm.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!