Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nagyon-nagyon finom lett, és annyira hasonlít a húsra, hogy aki nem tudja miből készült, nem is veszi észre.
Böjtös ételnek is beillik!
Hozzávalók:
1 doboz kidney vörösbab konzerv, 1 közepes sárgarépa, 1 kisebb fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors, 5 dkg reszelt sajt
(gouda, vagy más kemény sajt), 1 csomó petrezselyem, 1 tojás, és annyi zsemlemorzsa, amitől összeáll a massza.
A sütéshez olaj, a forgatáshoz szezámmagos morzsa.
A babkonzervet szűrőbe téve leöblítettem, hagytam lecsepegni, majd egy krumpli törővel pépesre törtem.
A reszelt sárgarépát, reszelt vöröshagymát, reszelt sajtot, aprított petrezselymet és a zúzott fokhagymát is hozzáadtam. Tettem bele 1 egész tojást, sóztam borsoztam, és annyi zsemlemorzsát adtam még hozzá, amitől formázható lett a massza.
Kroketteket formáztam belőle, amit megforgattam a szezámmaggal kevert morzsában úgy, hogy mindenütt befedje.
Serpenyőben felforrósított, de nem füstölgő olajban, óvatosan forgatva (közepes lángon) mindkét oldalát megsütöttem.
Főtt krumplival ettük, de másfajta köret is illik hozzá.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Hajnikám nagyon örülök, hogy jöttél! Puszi Anna. Gyere máskor is!
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Zserbó rolád szeletek képhez:
Marcsikám ebből most is kérek két szeletet - egyiket...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Vegyes sütemények képhez:
Marcsikám ha lehetne végigkóstolnám ezeket a szép...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Töltött paprika kedvünkre képhez:
Drága Hajnikám! Nagyon örülök, hogy jöttél! Rettentően ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Húsgombóc leves képhez:
Drága Hajnikám! Nagyon örülök, hogy jöttél! Rettentően ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Töltött paprika kedvünkre képhez:
Huu de fincsi ezt nagzon szeretem!
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Húsgombóc leves képhez:
De finom leves !Johet egy tangyeral Anna draga!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!