Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sajnos a fotó sötétre sikerült!
Ezt az ételt előző napról maradt főtt krumpliból kreáltam.
Hozzávalók:
Főtt krumpli, 15 dkg füstölt főtt tarja apróra vágva,egy kisebb vöröshagyma, 1 tojás, só, őrölt bors, csipetnyi majoránna, 1 csokor petrezselyem (aprítva),5 dkg reszelt sajt, zsemlemorzsa, és annyi liszt, hogy összeálljon a massza, olaj a sütéshez.
Az apróra vágott hagymát megdinszteltem az olajon, hozzáadtam a tarját is és egy rövid ideig azzal is sütöttem, majd a többi hozzávalóval együtt az összetört krumplihoz adtam.
A masszából pogácsákat készítettem, megforgattam zsemlemorzsában, és serpenyőben készre sütöttem. Finom lett, máskor is elkészítem.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!