Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez egy nagyon finom köret, mindenkinek csak ajánlani tudom a rizs-krumpli-tészta köretek helyett!
Hozzávalók:
15 dkg köles, 3 ek olaj, 3 gerezd fokhagyma, 1 kis dobozos konzerv csicseriborsó, só, őrölt bors, friss kakukkfű ágak, 4-5 cm póréhagyma,
fél kápia paprika.
A szűrőbe tett kölest jól mossuk át hideg vízben, majd háromszoros mennyiségű sós vízben főzzük meg.
Egy serpenyőben melegítsük meg az olajat, illatosítsuk meg benne a zúzott fokhagymát, és az aprított póréhagymát (kb. 3 cm) adjuk hozzá a leszűrt csicseriborsót, az apró kockákra vágott kápia paprikát, és a száráról lecsipkedett friss kakukkfű levélkéket ( egy keveset tegyünk félre a díszítéshez).
Egy nagyobb tálban keverjük össze a főtt kölessel, ha kell még utána ízesíthetjük. A tetejét díszítésként szórjuk meg a maradék, felaprított póréhagymával.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 1 hónapja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!