Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1,3 kg spárgatök, 60 dkg darált sertés hús, só ízlé szerint ,1 db közepes fej vöröshagyma, 6 szelet bacon, 1 csokor petrezselyem, őrölt bors, 1 db tojás, 1 db zsemle, vagy kenyérszelet, tetejére vörös cheddar sajt igény szerint, étolaj.
A megmosott és szárazra törölt tököt meghámozzuk,félbe vágjuk, és egy kanállal kimélyítjük a közepét. Vigyázzunk, hogy ne legyen túl vékony a húsa, mert úgy sütés közben nem tartja meg az alakját.
Kevés olajon félig megpirítjuk a bacont, hozzá adjuk az apróra vágott vöröshagymát, amit a szalonnás zsíron puhára párolunk. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk,és egy kevés vízzel megpároljuk, majd zsírjára sütjük, rászórjuk a petrezselymet, és lehúzzuk a tűzről. Amikor langyosra hűlt mehet bele a tojás és az áztatott, majd kicsavart zsemle is.
A kész töltelékkel megtöltjük a tök mindkét felét, megszórjuk reszelt sajttal, tepsibe rakjuk,öntünk rá 1,5 dl vizet és alufóliával lefedjük, majd készre sütjük. Ne maradjon alatta lé.
A töltött tököt vastagabb szeletekre vágva, kaporszósszal kínáltam.
|
|
Garáz József írta 4 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!