Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
30 dkg csirkemell, 20 dkg füstölt főtt tarja.25 dkg szeletelt gomba,1 közepes vöröshagyma,5 kisebb v.3 nagyobb gerezd fokhagyma, 3 dl tejszín,só (a tarja is sós),őrölt bors,oregáno,15 dkg reszelt sajt, kb.40 dkg széles metélt tészta.
A tésztát sós vízben kifőzzük.Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpároljuk,rátesszük a metéltre vágott csirkemellet, szeletelt főtt füstölt tarját és a gombát.
Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát,sózzuk,borsozzuk, és fűszerezzük sok oregánóval.Kevés vizet öntünk rá, és kis lángon kb 30 percig főzzük,majd összekeverjük a kifőtt tésztával, és a tejszínnel.
Tálaláskor a tetejét megszórjuk reszelt sajttal,és apróra vágott
friss bazsalikommal.
Nem szép,de nagyon-nagyon finom étel (legalábbis szerintünk).
|
|
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
Ez volt a mai ebédünk: Sertés húsleves csülökhússal ( nem ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) A fiatal barackfák virágzásban képhez:
Marcsikám csodásak ezek a kis fiatal barackfák! Ahogy ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Kevert finom almás pite képhez:
Marcsikám csodásan néznek ki ezek a szeletek! Biztos finom...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Fasírozott képhez:
Marcsi a fasírozott is bármikor jöhet, mi is nagyon szeretjük! ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Kukoricapejhes rántott hús burgonyapürével képhez:
Marcsikám gratulálok! Nagyon étvágygerjesztően néz ki ez a...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Lazacleves Annától képhez:
Köszönöm szépen barátnőm!- kedves vagy! Nekünk nagyon ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Majorannás krumplifőzelék csirkemellel képhez:
Marcsikám köszönöm szépen, nekem ízlett! Puszi.
Domján Mária írta 3 napja a(z) Kevert finom almás pite képhez:
Évikém egy kis citrom lével folyassad le az almát akkor...
burger eva írta 4 napja a(z) Kevert finom almás pite képhez:
Nagyon tetszik.Nekem mindig megbarnul a tészta ha almát ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!