Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 10 dkg füstölt szalonna (bacon), 40 dkg tarhonya,1 fej vöröshagyma, só ízlés szerint,1 ek őrölt pirospaprika, + zsír, ha kevés sült ki a szalonnából, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom,500 gr burgonya.
Az apróra vágott szalonnát nagyobb lábasban zsírjára pirítjuk (ha kevés sül ki belőle, akkor adjunk hozzá zsírt), a töpörtyűjét szedjük ki lábasból és tegyük félre.
A zsírban kb. 10-15 perc alatt megpirítjuk a tarhonyát (állandó keverés mellett), hozzáadjuk a lereszelt vöröshagymát, apró kockára vágott zöldpaprikát, és paradicsomot, amivel még pár percig tovább pirítjuk. Végül megszórjuk pirospaprikával, és annyi vízzel engedjük fel, amennyi a tarhonyát három ujjnyira ellepi. Ekkor beletesszük a tisztított, kockára vágott krumplit, és sóval utánaízesítjük.
Kis lángon kb. 25 perc alatt puhára főzzük.Ha szükséges, még főzés közben adhatunk hozzá meleg vizet.
Tálaláskor megszórjuk a tetejét a félretett szalonnapörccel.
Savanyúságot is adhatunk mellé.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!