Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 10 dkg füstölt szalonna (bacon), 40 dkg tarhonya,1 fej vöröshagyma, só ízlés szerint,1 ek őrölt pirospaprika, 1 ek csípős piros arany + zsír, ha kevés sült ki a szalonnából, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom,500 gr burgonya, 2 szál virsli.
Az apróra vágott szalonnát nagyobb lábasban zsírjára pirítjuk (ha kevés sül ki belőle, akkor adjunk hozzá zsírt), a töpörtyűjét szedjük ki lábasból és tegyük félre.
A zsírban kb. 10-15 perc alatt megpirítjuk a tarhonyát (állandó keverés mellett), hozzáadjuk a lereszelt vöröshagymát, az apró kockára vágott zöldpaprikát,a paradicsomot, és a karikára vágott virslit is, amivel még pár percig tovább pirítjuk. Végül megszórjuk pirospaprikával, és annyi vízzel engedjük fel, amennyi a tarhonyát három ujjnyira ellepi. Ekkor beletesszük a tisztított, kockára vágott krumplit, és sóval utánaízesítjük.
Kis lángon kb. 25 perc alatt puhára főzzük.Ha szükséges, még főzés közben adhatunk hozzá meleg vizet.
Tálaláskor megszórjuk a tetejét a félretett szalonnapörccel.
Többféle savanyúságot is adhatunk mellé, mi most ecetes dinnyével fogyasztottuk ( nálunk ez az egyik kedvenc savanyúság).
|
|
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 12 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!