Finomságok Konyhája: Padlizsán hajók (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12987 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12987 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12987 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12987 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Padlizsán hajók

Hozzávalók:
2 db padlizsán, 50 dkg darált sertés hús, só ízlé szerint ,1 db közepes vöröshagyma, 5 szelet bacon, 1 csokor petrezselyem, őrölt bors, 1 db tojás, 2 db zsemle, (kenyérszelet) , a tetejére cheddar sajt igény szerint, étolaj.

A megmosott és szárazra törölt héjas padlizsánokat félbe vágjuk, és egy kanállal kimélyítjük a közepüket. A kivájt belsejét is megpároltam a többi hozzávalóval.Vigyázzunk, hogy ne legyen túl vékony a húsa, mert úgy sütés közben nem tartja meg az alakját.

Kevés olajon félig megpirítjuk a bacont, hozzá adjuk az apróra vágott vöröshagymát, amit a szalonnás zsíron puhára párolunk. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk,és egy kevés vízzel megpároljuk, majd zsírjára sütjük, rászórjuk a petrezselymet, és lehúzzuk a tűzről. Amikor langyosra hűlt mehet bele a tojás és az áztatott, majd kicsavart zsemle is.
A kész töltelékkel megtöltjük a padlizsán hajókat, megszórjuk reszelt sajttal, tepsibe rakjuk,öntünk rá 1 dl vizet és alufóliával lefedjük, majd készre sütjük. Ne maradjon alatta lé.
Krumpli pürével fogyasztottuk. Nagyon finom volt.

Más töltelékkel is megtölthető.

Látta 242 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 4 éve

Köszönöm barátnőm a hozzászólást! Finom volt!

Válasz

Domján Mária üzente 4 éve

Nagyon guszta fincsi ételt hoztál drága barátném .Köszönöm szépen hogy elhoztad puszi

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 4 éve

Gizike köszönöm szépen a hozzászólást! Örülök, hogy tetszik! Puszi. Vigyázzatok magatokra!!!

Válasz

Fejér Gizella üzente 4 éve

Hát ez igazán jól néz ki ,szépen tálaltad Anna mind mindig .puszi

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 4 éve

Éva köszönöm szépen a hozzászólást! Remélem hamarosan Te is tudsz feltölteni!

Válasz

burger eva üzente 4 éve

Sajnos az utobbi időben nem tudok feltenni receptet.Még történt ilyen,remélem hamarosam mejavul a program.

Válasz

burger eva üzente 4 éve

Nagyon jól néz ki.Biztos finom volt.
Én is szoktam készíteni töltött padlizsánt. Szeretjük.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:

Vari_pulykamell_vegyes_zoldsegekkel_2197912_5287_s

Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...

Kőszeghy Anna 21 órája új képet töltött fel:

Vari_pulykamell_vegyes_zoldsegekkel_2197912_5287_s

Kőszeghy Anna írta 22 órája a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

Gratulálok mindkettőjüknek! További jó főzőcskézést, és ...

Garáz József írta 23 órája a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

Anna! Köszönöm szépen az unokám és a nejem nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

József finom ebédetek volt! Minden gombás étel jöhet! -...

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: kapros tejfölös cukkini főzelék, tükörtojás.

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves, fasírozott pogácsa, ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Ragu leves, túrógombóc eperöntettel.

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldség leves, káposztás cvekedli.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu