Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 25 dkg lisztesre fõvõ burgonya, 1 közepes fej vöröshagyma(reszelve), 40 dkg darált hús, 2 tojás, 2 teáskanál mustár, só bors, a sütéshez olaj.
A burgonyát megfõzzük, a reszelt vöröshagymát olajon üvegesre pároljuk és kihûtjük. A forrón áttört és kihûtött burgonyát,a darált hússal, hagymával, tojással és a mustárral összedolgozzuk,sózzuk, borsozzuk. A masszából nedves kézzel kb. 24 golyót formázunk. Kevés felhevített olajon kb. 12 perc alatt körös körül megsütjük.
Kapormártás:
2 csomó kapor, olaj, liszt, 1 diónyi nagyságú vöröshagyma,1 dl tejföl,
10 %-os ételecet (citrom), só, cukor ízlés szerint.
A megmosott kaprot apróra összevágjuk, a vöröshagymát szintén apróra vágjuk ( én reszelve tettem a rántásba).
Olajból és lisztből világos rántást készítünk, az apróra vágott hagymát és az összevágott kapor felét beletesszük, párszor keverünk rajta, majd csontlével v. vízzel felengedjük. Ecettel (nagyon óvatosan adagoljuk!), sóval és cukorral pikánsra ízesítjük és 20 percig főni hagyjuk.
Ezután a kapor másik felét, és a tejfölt is hozzáadjuk (hőkiegyenlítéssel), ezzel még egyszer felforraljuk, és simára keverjük.
|
|
burger eva 5 napja új képet töltött fel:
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!