Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Svédasztalon is megállja a helyét, a vendégek lecsapnak rá.
Majonézes salátákat (lencse saláta, majonézes krumpli, francia saláta...) kínáltam hozzá.
Hozzávalók:
70 dkg csirkemell filé, 8 dkg liszt, só, őrölt bors, 40 dkg bacon szelet, 3 db tojás, 20 dkg reszelt sajt ( gouda,cheddar), 4 nagy szelet sonka ( pápai), 2 dl tejföl.
A kiklopfolt csirkemell szeleteket sóztam, borsoztam, és félre tettem.
Egy hosszúkás sütőedényt kibéleltem a baconnal, úgy hogy a szélei túllógjanak az oldalán. A hús szeleteket liszt-tojás-reszelt sajt keverékébe forgattam. Ebből leraktam egy sort, rá 2 db sonka szeletet
majd ismét a panírozott csirkemellet és sonkát rétegeztem. Ügyeljünk rá, hogy a felső réteg panírozott hús legyen.
Erre a rétegre kentem rá a tejfölt, majd betakargattam a lelógó baconnal. A tetejét befedtem alufóliával.
Előmelegített sütőben közepes hőmérséklet mellett kb 40 percig sütöttem, ekkor eltávolítottam a fóliát, és a szalonna pirulásáig vissza tettem a sütőbe.
Előző nap sütöttem, és amikor kihűlt lefóliázva betettem a hűtőbe.
Másnap gyönyörűen szeletelhető. Hidegen, és melegen is kitűnő.
Vendégváráshoz ideális!
Figyelem: a tepsi alá is tegyünk alufóliát a kifröcsögő zsír ellen!
|
|
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 20 órája a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!