Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Grill csirke a sütőmből. Krumpli pürével és paradicsom salátával fogyasztottuk. Nagyon finom volt!
Hozzávalók: 1 egész csirke, olaj, só, őrölt bors, őrölt pirospaprika.
A csirkét ( ez 1,2 kg-os volt) egy szárnyas ollóval ketté vágtam.
Az olajat elkevertem a fűszerekkel.
A kívül-belül besózott csirkét egy szilikonos ecset segítségével mindenhol bekentem a fűszeres olajjal, majd tepsibe fektettem.
Ezután egy kevés vizet öntöttem alá, dupla alufóliával lefedtem a tepsi tetejét, és így tettem a 200 fokra előmelegített sütőbe. Kb 20 perc múlva levettem a fóliát, újból bekentem a húst, ismét lefedtem a tepsi tetejét, és egy kicsit csökkentettem a sütő hőmérsékletét.Ha megpuhult a hús, vegyük le a fóliát, ismét kenjük meg a lecsepegett olajjal, és addig süssük, míg szép piros nem lesz. Ez a mennyiség az én sütőmben kb 45 percig sült. Nagyobb csirkét tovább kell sütni.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!