Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:2 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma,fél dl étolaj,60
dkg darált hús (sertéssel készítettem), 2 doboz hámozott, darabolt
paradicsom konzerv, 1 tojás, õrölt bors, 2 evõkanál zsemlemorzsa, 1
ág friss bazsalikom, 1 csomó petrezselyemzöld.
Elõször a mártást készítjük el. Ehhez 1 fej vöröshagymát, 2 gerezd
fokhagymával kevés olajon üvegesre pirítunk, ráöntjük a darabolt
paradicsomot és hozzáadunk 1 teáskanál cukrot és sót (ízlés
szerint), majd kis lángon fõzni kezdjük a bazsalikomot is hozzáadva.
A darált húst összekeverjük a maradék finomra vágott, vagy reszelt
vöröshagymával, zúzott fokhagymával, sóval és õrölt borssal,, majd a
tojást, zsemlemorzsát és az apróra vágott petrezselymet is
hozzáadjuk. Kicsi gombócokat formázunk belõle, és belefõzzük a
lassan rotyogó paradicsomszószba. Szezonban 1-2 db friss paradicsom
reszelt húsát is adok hozzá. Ha túl sûrû lenne kevés vizet is adunk
hozzá. Kb. 25-30 perc alatt megfõ.
Lehet hozzá makarónit, vagy fõtt krumplit is adni, de friss
kenyérrel is finom.
|
|
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 18 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!