Finomságok Konyhája: Fánk ajánlatom farsangra (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12982 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12982 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12982 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12982 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Fánk ajánlatom farsangra

Hozzávalók:
25 dkg főtt, áttört burgonya, 25 dkg liszt, 2 tojássárgája,csipetnyi só, 2 dkg friss élesztő, és kellő
mennyiségű langyos tej az összeállításhoz, 5 dkg olvasztott margarin, bő olaj a sütéshez.

Az élesztőt kevés langyos-cukros tejben (1 mokkáskanál cukorral) felfuttatjuk.
A lisztet,burgonyát, tojássárgákat,csipetnyi sót, a felfuttatott élesztővel, és kellő mennyiségű langyos tejjel
közepes keménységű tésztává gyúrjuk.Végül beledagasztjuk az olvasztott margarint is.
Lisztezett deszkán ujjnyi vastagra kinyújtjuk,kis pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, és egymástól kellő
távolságban, langyos helyen,konyharuhával letakarva egy órán át pihentetjük.
Sütés előtt a mutatóujjunkkal lyukat készítünk a fánkok közepébe, és a felső lyukas felével lefelé helyezzük
az olajba.
Bő forró olajban,közepes lángon mindkét oldalát ropogós-pirosra sütjük.Vigyázzunk rá, mert kívül hamar
megég, és belül nyers marad. Ha jól készítjük el, akkor nem szívja be az olajat!
Forró barackízzel (nálunk frissen készített barack és szilvaízzel ettük), és porcukorral megszórva tálaljuk.

Ebből a mennyiségből nagy adag fánk lesz, de olyan finom, hogy hamar elfogy!!!

Látta 382 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 9 éve

Köszönöm szépen Hajnikám! Nem most készült, de nagyon finom volt!
Tudom ajánlani!

Válasz

szanto hajnalka üzente 9 éve

Nagyon szep fankok!Nagyon finom lehet!Gratulalok Anna!

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 9 éve

Éva köszönöm szépen a hozzászólást! Nálunk is nagy sikere volt.

Válasz

burger eva üzente 9 éve

Én már ettem ilyen fánkot. Nagyon finom.
Itt a farsang ideje, lehet készíteni a fánkokat.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 9 éve

Köszönöm szépen Marcsikám! Nagyon szívesen küldenék, ha lehetne!
Érdemes kipróbálni, mert nagyon finom! Ez régebben készült, de gondoltam
feltöltöm.

Válasz

Domján Mária üzente 9 éve

Na ezt a fánkot még nem ismerem, de nagyon tetszik
Csoda szépen tálaltad kifogom próbálni mert finom lehet. Egyet elvettem Köszönöm szépen Puszi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 11 órája új képet töltött fel:

Tyuk_savanyukaposztaval_2197456_9334_s

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Zoldsegkrem_leves_2197437_1719_s

Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

ha maratt valami belölle szivessen megenném

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Gombaporkolt_galuskaval-003_2197397_6537_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

József köszönöm szépen a hozzászólást!

Garáz József írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

burger eva írta 1 hete a(z) Szavarin képhez:

Szavarin-002_2197257_1230_s

Köszönöm a hozzászólást.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu