Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Saját kreáció, és nagyon finom!
Hozzávalók:
40 dkg makaróni, 1 doboz csicseriborsó konzerv(400 gr), 1 doboz vörös vesebab konzerv ( 400 gr), 1 doboz hámozott paradicsom konzerv (400 gr),1 ek sűrített paradicsom, 1 tk cukor, 1 közepes fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, só, étolaj, 1 tk pirosarany, csilipehely (ízlés szerint), 10 dkg kolbász,2 ág bazsalikom levél, só őrölt bors, kakukkfű, csipetnyi oregánó.
Először készítsük el a szószt. Az olajon üvegesre dinszteljük a vöröshagymát ( én reszelem), hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a hámozott és felaprított paradicsomot, a bazsalikom ágat, a pirosaranyat,sózzuk meghintjük csilipehellyel, őrölt borssal, kakukkfűvel és kis lángon kb. 20 percig rotyogtatjuk.
Azután adjuk hozzá a szűrőben leöblített és lecsepegtetett babkonzervet, a csicseriborsót meg az apróra vágott kolbászt, majd néhányszor megkeverve sűrűsödésig főzzük.
Amíg fő a szósz, sós vízben főzzük meg a makarónit. Ha a szósz is elkészül tálalhatunk is.
Sajttal és bazsalikommal a tetején, vagy egy szelet sült hússal.
|
|
Garáz József 17 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Hajnali palacsintáim képhez:
A mai napra 40 fokhoz közeli kánikulát jósoltak a ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:
Hajnikám örülök, hogy jöttél! Köszönöm a hozzászólást! ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Most sült ki tökös-mákos rétes szilvás meggyes rétes képhez:
Hmmm!-de finom réteseket sütöttél Marcsi! Szinte érzem...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Marcsikám finom tortát sütöttél, ebből én is elfogadnék egy ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Eszterházy rostélyos, spagetti.
Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Hajnalka! Köszönjük szépen. Sajnos az idén nem terem sok...
szanto hajnalka írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
De jo!mien jo is lesz am ez a telen!ugyesek vagytok!
szanto hajnalka írta 2 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
En is el voltam menve Pestre a hugomekhoz dolgoztam vele ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!