Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Saját kreáció, és nagyon finom!
Hozzávalók:
40 dkg makaróni, 1 doboz csicseriborsó konzerv(400 gr), 1 doboz vörös vesebab konzerv ( 400 gr), 1 doboz hámozott paradicsom konzerv (400 gr),1 ek sűrített paradicsom, 1 tk cukor, 1 közepes fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, só, étolaj, 1 tk pirosarany, csilipehely (ízlés szerint), 10 dkg kolbász,2 ág bazsalikom levél, só őrölt bors, kakukkfű, csipetnyi oregánó.
Először készítsük el a szószt. Az olajon üvegesre dinszteljük a vöröshagymát ( én reszelem), hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a hámozott és felaprított paradicsomot, a bazsalikom ágat, a pirosaranyat,sózzuk meghintjük csilipehellyel, őrölt borssal, kakukkfűvel és kis lángon kb. 20 percig rotyogtatjuk.
Azután adjuk hozzá a szűrőben leöblített és lecsepegtetett babkonzervet, a csicseriborsót meg az apróra vágott kolbászt, majd néhányszor megkeverve sűrűsödésig főzzük.
Amíg fő a szósz, sós vízben főzzük meg a makarónit. Ha a szósz is elkészül tálalhatunk is.
Sajttal és bazsalikommal a tetején, vagy egy szelet sült hússal.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos tarhonya leves, grízes tészta ...
Garáz József 20 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!