Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
2 csirkemell filé, bacon szalonna, só, paprikás szalámi, sajt, póré hagyma, sárgarépa, kápia paprika, petrezselyem, libazsír.
A csirkemell filéket két folpack között kiklopfoltam és enyhén besóztam.
Egy tálcára egymást fedve bacont sorakoztattam, rátettem a melleket, és az egyiket paprikás szalámival és sajttal megtöltöttem, majd a baconnel feltekertem, és fogpiszkálóval rögzítettem, hogy ne nyíljanak szét a tekercsek sütés közben.
A másik csirkemellet is megtöltöttem póréba tekert kápia paprikával, mikróban roppanósra párolt sárgarépa csíkokkal, és petrezselyem levéllel, majd az előző tekercshez hasonlóan ezt is feltekertem, és rögzítettem.
Hőálló tálba tettem, minimális vizet öntöttem alá, és lefedtem alufóliával. Előmelegített sütőben közepes lángon megpároltam, majd fólia nélkül szép pirosra sütöttem.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!