Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 30 dkg liszt, 18 dkg vaj vagy margarin, 12 dkg porcukor, 1 csomag sütõpor, egy csipet só,
2 tojás sárgája, 2-3 evõkanál tejföl ( amennyit felvesz a tészta)
Töltelékhez: háromnegyed kg tehéntúró, 10 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 csomag mazsola, 2 tojás sárgája és felvert habja, reszelt citromhéj.
A tésztához valókat összegyúrjuk, két cipót formálunk belõle és fél órát pihentetjük. Ezután újjnyi vastagra
kinyújtjuk, a sütõbe tesszük és egy kicsit elõsütjük. Ha kivettük a sütõbõl, rákenjük a tölteléket, a másik lappal
befedjük, és készre sütjük. Rácsozva is elkészíthetjük, én ezt tettem.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!