Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1 csomag mélyhűtött leveles tészta, 1 tk őrölt kömény, só őrölt bors, 1 tojás, 1 tk pirospaprika, 5 dkg margarin, 4 ek zsemlemorzsa, 4 ek tejszín, 10 dkg reszelt sajt, 1 ek szardella paszta (elhagyható),a tetejére egész kömény.
A leveles tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. Közben elkészítjük a "tölteléket": a margarint összekeverjük a zsemlemorzsával, tejszínnel, reszelt sajttal, szardella pasztával, őrölt köménnyel,sóval,borssal,őrölt paprikával.A tésztát nagyon vékonyra kinyújtjuk, megkenjük tojással. A sajtos masszát a tészta egyik felére kenjük, majd a másik felét ráhajtjuk. A megtöltött tésztából nagyon éles késsel 2 cm-es csíkokat vágunk, majd copfszerűen megtekerjük. A sütőlemezt hideg vízzel átkenjük, rárakjuk a stanglikat, tojással megkenjük, egész köménnyel megszórjuk. 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Nagyon finom vendégváró!
Megjegyzés: a tojással megkent copfocskák nem nőttek meg elég nagyra, ezért a másik tepsi tésztát már nem kentem meg, így a köménymagot is elhagytam.
|
|
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 14 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!