Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1 csomag mélyhűtött leveles tészta, 1 tk őrölt kömény, só őrölt bors, 1 tojás, 1 tk pirospaprika, 5 dkg margarin, 4 ek zsemlemorzsa, 4 ek tejszín, 10 dkg reszelt sajt, 1 ek szardella paszta (elhagyható),a tetejére egész kömény.
A leveles tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. Közben elkészítjük a "tölteléket": a margarint összekeverjük a zsemlemorzsával, tejszínnel, reszelt sajttal, szardella pasztával, őrölt köménnyel,sóval,borssal,őrölt paprikával.A tésztát nagyon vékonyra kinyújtjuk, megkenjük tojással. A sajtos masszát a tészta egyik felére kenjük, majd a másik felét ráhajtjuk. A megtöltött tésztából nagyon éles késsel 2 cm-es csíkokat vágunk, majd copfszerűen megtekerjük. A sütőlemezt hideg vízzel átkenjük, rárakjuk a stanglikat, tojással megkenjük, egész köménnyel megszórjuk. 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Nagyon finom vendégváró!
Megjegyzés: a tojással megkent copfocskák nem nőttek meg elég nagyra, ezért a másik tepsi tésztát már nem kentem meg, így a köménymagot is elhagytam.
|
|
burger eva 3 napja új képet töltött fel:
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!