Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Egy baja van: nem lehet szépen szervírozni, de annál finomabb!
Hozzávalók,15 dkg liszt,10 dkg porcukor, 10 dkg vaj, 8 dkg darált dió,őrölt fahéj, annyi szilva és őszibarack, amennyivel két sorban megtölthetjük a sütőforma alját.
Összemorzsoljuk a lisztet, cukrot, vajat és a darált diót. Kivajazott
formába, vagy kisebb tepsibe szeleteljük a szilvát, és az őszibarackot, megszórjuk fahéjjal, majd rámorzsoljuk a tésztát. Alufóliával lefedjük és előmelegített sütőben kb. harminc percig sütjük, majd fólia nélkül 5 percig tovább pirítjuk. Szilva és őszibarack helyett bármilyen gyümölccsel elkészíthető pl. eper, málna,sárgabarack stb...
Ha nagyon leveses a gyümölcs, akkor a morzsa előtt szórjuk meg kevés pudingporral vagy ételkeményítővel.
Megjegyzés: sós morzsasütit is készíthetünk (ekkor cukor nem kell bele).
Alulra párolt, vagy főtt zöldségeket tegyünk a kivajazott tálba, rá a
morzsát. Ha megsült fokhagymás-sós tejföllel tálalhatjuk. A zöldségek
közé tehetünk párolt csirkemell csíkokat, sonkát v. bacont.
|
|
Garáz József írta 1 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!